Как да поръчам

Избраният от Вас продукт може да добавите в количката си чрез бутонът КУПИ. Поръчката не е финализирана, можете да добавяте или премахвате продукти от кошницата си.

  Когато решите да финализирате поръчката си, моля отидете в кошницата си – тя се намира в горния десен ъгъл на страницата.

Изберете една от двете опции – КОШНИЦА или КУПИ. Избирайки КОШНИЦА, Вие можете да редактирате избора на стоки, добавяйки или премахвайки артикули, и да изберете количеството от един продукт, което желаете да поръчате. Не забравяйте да приложите код за отстъпка, ако имате такъв. Щом сте готови с финалния си избор, моля натиснете КУПИ. Ще се появи прозорец, който Ви предлага да влезете като нов или като регистриран потребител.

   Ако нямате регистрация може да направите поръчката си като гост или да си създадете регистрация, следвайки стъпките, които менюто предлага.

   Вие сте регистриран потребител. В такъв случай, моля, влезте в профила си и потвърете адреса и условията за доставка и метода на плащане чрез бутона ПРОДЪЛЖИ.

   ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКАТА е последната опция, която трябва да изберете, за да финализирате заявката. Ще получите обаждане от нас, че потвърждаваме Вашата поръчка. Очавайте да се свържем с Вас и преди доставката.